Lea Dobričić nastavlja serijal Connected žurki u klubu DOT

U petak 17. novembra naša techno diva Lea Dobricic nastavlja da se povezuje sa publlikom i da širi pozitivnu energiju. Ideja ove mlade i harizmatične prve di džej dame Srbije je da se kroz svoju muziku zbliži sa publikom i da zajedno šire ljubav i pozitivan vajb. Ovo je četvrta u nizu žurki serijala CONNECTED u okviru kojeg je Lea ugostila mnoga velika imena ali i promovisala mlade i neafirmisane talente u usponu kako to ona inače i čini. Ovaj put sa njom didžej pult će deliti gost iz Berlina Cristian Marras i dobropoznati MakryZ.

Cristian Marras je uzbudljivi di džej i producent sa sedištem u Berlinu koji polako krči put krozklubove u Berlinu, Italiji, Španiji, Holandiji, itd. On vrti tvrd, energičan, moderan techno , stvarajući sirovo brzu i promenljivu atmosferu, miksujući više slojeva zajedno, od instrumentalnog, hipnotišućeg zvuka do tvrdog gruva sa acid dropovima, često naginjući ka industrijalskom smeru. Nakon prelaska u nemačku prestonicu, Kristijan je započeo svoje prve korake na berlinskoj andergraund sceni tako što je bio domaćin svoje Disconnekt žurke i nakon toga nastupao rame uz rame sa dobro poznatim di-džejevima poput: Dave Clarke, Ancient Methods, Kobosil, Freddy K, Marco Bailey, Clouds, P.E.A.R.L., Max Durante, Radial, VSK, Defekt, i mnogi drugi.

MarkyZ je mladi DJ iz Italije čiji kvalitet potvrdjuje podrška proslavljenih producentskih imena poput Richie Hawtuna, Marco Carola, tINI, Robert Dietz, Hector, Mark Antona, Hearthrob, Shlomi Aber, East End Dubs i velikih svetskih etiketa medju kojima su DESOLAT, MUSIC ON, MINUS, CADENZA i CACOON. Poznavanje elektronske muzike i strast prema Techno, Deep, Dub, House žanrovima, doneli su raznovrsnost i senzualnost njegovim već emotivnim setovima. Nastupao je na velikim svetskim festivalima kao sto je Exit i bio gost najčuvenijeg italijanskog kluba Tenax.Danas, MarkyZ – a smatraju jednim od najtalentovanijih DJeva u Italiji. Kao producent, predstavio se parom izdanja koji su podržani od strane najvećih svetskih umetnika.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten