GusGus poručuju: „U petak će biti savršeno“

Islandska avangardna elektro senzacija GusGus nakon deset godina, ponovo će nastupati pred beogradskom publikom u petak, 8. decembra u Hangaru kod Luke Beograd. Povodom njihovog nastupa Blender im je postavio pet pitanja:

*Na elektronskoj muzičkoj sceni prisutni ste preko dvadeset godina i za svo to vreme zadržali ste svoj jedinstveni zvuk koji vas razlikuje od drugih, da li je to bilo teško, s obzirom na to da se muzički trendovi konstantno menjaju?

Oduvek smo pratili naša srca, stvarajući muzičku teksturu i jedinstven zvuk, ne obazirući se na trenutne muzičke trendove. Taj integritet održao nas je u igri cele dve decenije, a mi i dalje istražujemo!

*Jedno od najčešćih pitanja koja dobijate, sigurno je, kako vidite današnju scenu, ali pored toga, recite nam takođe kako vam se ona čini i u budućnosti?

Nisam baš vidovit, ali obzirom na muzičku scenu kakva je danas, moja očekivanja su veoma visoka što se tiče budućnosti.

*Koji su vaši uzori i kojim mladim nadama biste poželi uspeh?

Nemam neke posebne uzore, ali gajim divljenje prema dosta muzičara i umetnika, a mladima svakako želim sve najbolje.

*Na svim svojim nastupima poznati ste po tome da sa publikom delite prelepu energiju. Recite nam, koja od vaših pesama je ta, koja vas svaki put energetski digne u vazduh, bez obzira na to koliko puta je izvodite?

Tokom našeg nastupa ima nekoliko takvih momenata, ali „Moss“ i „Deep Inside“ su jedne od onih koje to čine.

*Pre deset godina imali ste svoj poslednji nastup pred beogradskom publikom. I dalje ovde imate ogroman broj fanova, šta mogu da očekuju od vas tokom ovog nastupa?

Svakako kao i poslednjeg puta, mogu da očekuju dosta emocija praćenu velikom fizičkom aktivnošću. Za ovaj nastup pažljivo smo izabrali pesme iz prošlosti i sadašnjosti tako da će nam svima biti savršeno!

Odgovore dao Daniel Agust Haraldsson iz sastava Gus Gus.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima.

https://www.facebook.com/events/1062698353861413/

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten