Nikola Mihailović, Timmy Mendeljejev i Cwitch 08. decembra u klubu DOT

U petak u klubu DOT zabavljaće nas mlade nade domaće techno scene Nikola Mihaljović, Timmy Mendeljejev i Cwitch. Do ranih jutranjih časova djuskaćemo uz pažljivo probranu muziku ovih sjajnih momaka. Vidimo se u Francuskoj 6!

Još od detinjstva, Nikola je provodio dosta vremena slušajući svoje omiljene elektro, hip hop i rok izvođače, da bi kasne 2014. nakon dosta motivacije i inspiracije započeo i sopstvenu di džej karijeru. Orjentiše se ka elektronskoj muzici, a setovi su mu uglavnom fuzija hausa, progresiva i tehna, umiksanih sa mnoštvom elemenata koji publiku ne ostavljaju ravnodušnom. Osnivač je projekta Somewhere In The Neighbourhood, a miks pult je do sada delio sa velikim imenima svetske i domaće scene kao što su Matador, Hito, Solomun, Dixon, Ilija Djokovic, Rub A Dub, Lea Dobricic, After Affair. Nastupao je na Exit Festivalu kao i Burn Residency Mix Off takmičenju u 2016. godini, a od 2017. počeo je vredno da radi i u studiju i već pokupio značajnu podršku svetskih zvezda poput Hernan Cattaneo-a, Graziano Raffa-e.

Timmy Mendeljejev (Momčilo Đokić) i Tomy Catz aka Cwitch  (Miloš Jovović) nastupaju zajedno od 2011. godine. Uprkos tome, pravi breakthrough imali su tek početkom 2016. Puštaju fuziju UK techno-a i industrijal-a, a u nešto blažim varijantama okreću se dub techno-u. Pored di-džejinga i produciraju, mada ne zajedno – Momčilo je kao Timmy Mendeljejev izdavao za „Tauten” i „District9 Recordings”, a Miloš u tandemu sa Cherry Mind-om za „Pata Pata Recordings” i „Robotica Records”.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten