Artbat se pridružuju Central Dance Event-u

Ukrajinski duo ARTBAT, nastupiće u nedelju 29. decembra u Hangaru u Luci Beograd, na drugoj večeri Central Dance Event festivala.

Ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica za 29. decembar je u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po ceni od 890 dinara za parter i 1390 dinara za VIP zonu. U prodaji su takođe, ekskluzivnih 100 kompleta za ceo Central Dance Event festival, po ceni od 2490 dinara za parter i 3490 dinara za VIP.

ARTBAT su trenutno jedni od najuspešnijih ukrajinskih elektronskih muzičara i uživaju svetsku popularnost. U proteklih nekoliko godina, ova dvojica iskusnih di-džejeva i producenata iz Kijeva, napravili su veliki pomak u karijeri. Ključ njihovog uspeha je moćan i inovativan zvuk visokog kvaliteta. Njihove numere imaju impresivan kapacitet energije kako za intimne klupske podijume tako i za ogromne arene. To su samo neki od razloga zbog kojih mnogi priznati producenti imaju reči hvale za njihovu muziku, kao što su: Solomun, Tale Of Us, Pete Tong, Deadmau5, Adam Beyer i Richie Hawtin, dok redovno vrte njihove trake u svojim setovima.

[rev_slider alias=“banner“]

ARTBAT su stekli slavu izdanjem „Mandrake“ za Definiton Music, koje je dostiglo sam vrh Beatport Overall Top 100 liste u periodu od mesec dana. Nakon „Mandrake“ usledilo je mnogo uspešnih izdanja, među njima i „Uplift“, njihovo prvo izdanje za Solomunov lejbl Diynamic, „Trip“ EP i traka kojom su se probili – „Tabu“ (2017) koja je dostigla visoku poziciju Deep House liste i ostala na njoj 11 nedelja. Prošle godine su izbacili EP za Diynamic pod nazivom „Planeta“, koji je sadržao tri najprodavanije trake koje je ova izdavačka kuća ikada objavila. Tim povodom „Planeta“ je objavljena i kao specijalno vinil izdanje. Iste godine, usledilo je i izdanje „Papillon“.

Tokom ove godine usledila je još jedna serija uspešnih izdanja. Njihov „Upperground“ EP dostigao je prvu poziciju Beatport chart-a, na kojoj se zadržao dva meseca, dok je „Atlas“ zauzeo drugo mesto.

Pored solo izdanja, imali su saradnje sa velikim artistima poput Matadora i WhoMadeWho. Obe kolaboracije dostigle su prvo mesto na Beatport Melodic Techno listi. U maju su objavili remiks Monolinkove numere „Return To Oz“, za koji mnogi tvrde da je jedna od najvećih traka godine.

Za nekoliko godina ARTBAT su uspeli da izgrade put do vrha svih muzičkih lista i trenutno su najprodavaniji artisti na Beatport Melodic House i Techno listi. Svoju muziku predstavljaju i na najvećim binama sveta, širom najpoznatijih klubova i festivala: DC10 Ibiza, Awakenings, Loveland, EDC Las Vegas i Japan, dok je nezaboravan njihov nastup za Cercle na vrhu planine Glava šećera u Rio de Žaneiru, koji je putem strima gledalo 2, 5 miliona ljudi.

Pred njima je mnoštvo velikih nastupa, svetska turneja i dosta nove muzike. Sa sigurnošču možemo reći da ARTBAT nikako više nije najbolje čuvana tehno tajna, već svetski fenomen.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten