Kompletiran program Central Dance Event 2022 novogodišnjeg maratona

Četvorodnevni novogodišnji maraton Central Dance Event 2022 biće održan od 30. decembra do 2. januara u Hangaru u Luci Beograd uz nastupe svetskih zvezda elektronske scene kao što su Amelie Lens, Hot Since 82, Umek, Joris Voorn, Yousef, Sama’ Abdulhadi i AmyElle. Njima će se pridružiti postava najboljih i najtraženijih domaćih izvođača među kojima su Marko Nastić, Dejan Milićević, Ilija Đoković, Lea Dobričić, Andrew Meller, Marko Milosavljević, IDQ, Kid Kimi, Marko Vuković, Joma Maja, Groovyman, Mina Poznanović i The+.

Central Dance Event 2022 Warm up party Aftermovie

Deveto izdanje Central Dance Eventa u četvrtak 30. decembra otvara belgijska tehno heroina Amelie Lens, koju je muzička industrija svrstala u sam vrh scene. Te večeri, domaću podršku pružiće joj član Drumcode familije Ilija Đoković koji gradi internacionalnu karijeru, harizmatična Lea Dobričić, jedna od najtraženijih regionalnih izvođača i The+ koji je osvojio drugo mesto na ovogodišnjem Let’s Mix It DJ takmičenju.

Balkanska ikona tehna i jedan od najvećih regionalnih izvođača svih vremena, Umek, nastupiće u novogodišnjoj noći. Međunarodno priznat di-džej i producent, sa karijerom dugom skoro tri decenije, Umek je jedan od miljenika beogradske publike i poznat po hitovima kao što su „Lanicor“ i „Posing As Me“. On je neko je zaslužan za popularizaciju elektronske muzike na ovim prostorima. U najluđoj noći uz „oca slovenačkog tehna“ nastupiće apsolutne legende lokalne elektronske scene Marko Nastić i Dejan Milićević, Marko Milosavljević – strastveni kolekcionar ploča i jedan od omiljenih di-džejeva klupske publike, predstavnik mlađe generacije Kid Kimi – di-džej koji briše žanrovske granice i Groovyman – jedan od osnivača dua Gramophonedzie.

Repriza Nove godine rezervisana je za Jorisa Voorna koji predstavlja epicentar holandske elektronske scene i pozicionira andergraund haus i tehno na globalnoj muzičkoj mapi, pionirku palestinske tehno scene Samu’ Abdulhadi i AmyElle koja pripada novoj generaciji britanskih haus di-džejeva. Uz njih će nastupiti harizmatični di-džej par Marko Vuković i Joma Maja koji svoj entuzijazam uvek prenose i na plesni podijum.

Central Dance Event novogodišnji maraton u nedelju 2. januara zatvaraju zaštitno lice modernog tek haus zvuka Hot Since 82, jedan od najuspešnijih britanskih di-džejeva i producenata kojeg kritičari navode kao nekoga ko pušta najsofisticiraniju muziku i Yousef, tek haus di-džej, producent i organizator popularnih Circus žurki. Podršku će im pružiti Andrew Meller, producent koji osvaja svetske top liste, uspešni producentski trojac IDQ i Mina Poznanović, trećeplasirana na Let’s Mix It DJ takmičenju 2020.

Bezbednosni protokol ulaska na Central Dance Event 2022

U skladu sa važećim epidemiološkim merama u Srbiji, događaju će moći da prisustvuju posetioci koji poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili su preležali covid-19, kao i oni koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.

Organizatori događaja su za sve kupce ulaznica obezbedili testiranje brzim antigenskim testom, po promo ceni od 500 dinara, od srede 29. decembra, u laboratorijima Aqualaba širom Srbije. Spisak svih laboratorija nalazi se na linku.

Cene ulaznica

Veoma ograničen broj kompleta za CDE 2022 je u prodaji po promo ceni od 4490 dinara za parter i 5490 dinara za VIP galeriju. Dvodnevne ulaznice za CDE 2022 mogu se nabaviti po ceni od 3190 dinara za parter i 3990 za VIP galeriju. U prodaji su takođe i jednodnevne ulaznice po ceni od 1790 dinara (parter) i 2290 dinara (VIP) za prvo veče; 1890 dinara (parter) i 2390 dinara (VIP) za doček Nove godine; 1690 dinara (parter) i 2190 dinara za reprizu Nove godine i 1,690 dinara (parter) i 2,190 dinara za poslednje veče novogodišnjeg maratona. Sve ulaznice mogu se kupiti onlajn putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Ticket Visiona i Gigs Tixa.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten