B2B VEČE: Ove subote u DOT-u X-am, DJ COACH, Dino R., Fluid Zbodi, Paragon, NMNJ

U subotu, 18. decembra u DOT-u će održati specijalna B2B žurka, sa čak tri seta, odnosno šest DJ-eva! B2B će raditi X-am i COACH, zatim Dino R. i Fluid Zbodi, i Paragon i NMNJ.

Iza alijasa X-am stoji Matija Maksimović, mladi producent i DJ koji se muzikom bavi oduvek. Na lokalnoj sceni je prisutan poslednjih par godina, a pored puštanja muzike u Beogradu, radio je gigove i u Rimu. EP izdanje mu je objavljeno u okviru Experiment Records-a iz Mančestera. Njegovi setovi obiluju nesvakidašnjim spojem modernog tech-house groova, funka i disco-a.

X-am

Za miksetom istovremeno će se, pored X-am, nalaziti i DJ COAH. Kako sam ističe, on je jedna mlada nevaljala šuljalica sa beogradskih ulica koji uglavnom za glavno jelo servira Detroit house, sa prilozima acid-a, electro-a i old school-a. Za desert voli da posluži yugo bangere i disco sa područja zemlje izlazećeg sunca.

Coach

Dino dolazi sa crnogorskog primorja, a svoje prve underground korake započeo je u Holandiji, tokom studija, gde je imao priliku da poseti neke od najboljih klubova i festivala u Evropi i svetu. Autentični i edgy zvuk prenosi na svoje setove, i približava ih domaćoj publici. Zajedno sa svojim prijateljem sa fakulteta osnovao je muzičku organizaciju DVRGNT, nakon čega je sledila i rezidentura u klubu Magistraat u Hagu. Učestvovao je i u dve organizacije iz Crne Gore, Empty Headed i Totalitare Underground. Suosnivač je i Kolektiv Base-a, muzičke i event organizacije iz Beograda.

Dino R.

Fluid Zbodi će raditi B2B sa Dinom R. Igor Zbodulja aka Fluid Zbodi ozbiljnije je počeo da se bavi muzikom pre 3 godine. Vrlo brzo je uspeo da se probije na beogradskoj klabing sceni, puštajući u klubovima kao što su Barutana, Half, DOT, 25th… Ove godine imao je debitantski nastup na Exit festivalu na Urban Bug Stage-u. Član je organizacije Kolektiv Base od njenog osnivanja. Njegovi setovi sinonim su za fluidnost, jer često istražuje razne žanrove elektronske muzike. Eksperimentisanje zvukom ga je od minimala dovelo do techno-a, koji sada pušta.

Fluid Zbodi

Treći set večeri radiće Paragon i NMNJ. Paragon je solo projekat Stefana Račića, kroz čije setove možete čuti fuziju techno-a, electro-a i break beat-a. Svoju karijeru započeo je 2016. godine. Energičnim, a istovremeno i dreamy setovima, Paragon vešto uspeva da balansira između techno-a i house-a, jin i janga elektronske muzike. Za DJ pultom obišao je sve eminentne klubove u Srbiji, radeći sa svetskim imenima.

Paragon

NMNJ, odnosno Nemanja Vujić, rođeni je Požarevljanin, sa adresom u Beogradu. DJ-ingom se bavi od 2015. godine, i za to vreme je puštao u brojnim domaćim klubovima i na festivalima. Sa živopisnim i širokim muzičkim ukusom, NMNJ je u stalnoj potrazi za savršenom house formulom.

NMNJ

Žurka će trajati od 23 do 05h. Cena ulaznica je 500 RSD, a kovid propusnice su obavezne.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten