Autentična predstavnica evropskog andergraunda Lilly Palmer dolazi u Barutanu

Prvi buking u devetoj sezoni kultnog beogradskog letnjeg kluba Barutana je Lilly Palmer, mlada Švajcarkinja sa trenutnim prebivalištem u blizini Amsterdama, koja će debitovati pred lokalnom publikom u subotu 21. maja.

Uz moćne, impulsivne techno i melanholične deep zvuke, intrigantne melodije i uzbudljive bas linije, Lilly stvara jedinstven i energičan vajb šaljući svoju publiku na putovanje u drugu muzičku dimenziju. Muziku smatra slobodom – slobodom izražavanja i procesom transformacije emocija, dok stvara konekciju sa publikom, a ovu filozofiju prenosi i na svoje setove u okviru kojih sebe ne ograničava na srodne žanrove.

Predstavnik je evropskog andergraunda, di-džejingom se bavi od 2015. godine, dok ljubav prema muzici gaji od detinjstva. Elektronska muzika je njena strast. Odrastavši u Cirihu dosta vremena je provodila u kontaktu sa tamošnjom andergraund scenom, što je rezultiralo time da u potpunosti uroni u njeno magično elektronsko carstvo.

Zakoračivši u svet di-džejinga, njeni setovi su odmah dobili neverovatan fidbek od strane publike. Način na koji rezonuje želje publike izaziva sumanutu potražnju za ovom autentičnom i unikatnom umetnicom.

Nastupala je po klubovima i festivalima od Evrope, do Izraela, Libana, Vijetnama, Čilea i Indije. Bavi se i produkcijom u studiju u Amsterdamu, a njena izdanja našla su se na Drumcode, Octopus, Spannung, Senso Sounds i Spacemonki Records izdavačkim kućama.

Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 990 dinara za regularne karte i 1390 dinara za VIP terasu.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten