Poslednja subota 2021. u DOT-u: Night Shift specijal za kraj godine

Poslednje subote u ovoj godini, DOT u saradnji sa organizacijom Night Shift ugostiće poznati makedonski duo, Dado K-a & Mamli-ja.

Ovaj duo je svoje DJ putovanje započeo 2017. godine, a ono što je postalo njihov autentični pečat jesu melodični setovi, u kojima može da se čuje progressive house, afro i melodični techno zvuk.

Dado K & Mamli

Pored njih, 25. decembra za DJ pultom naći će se i Filip Fisher, vlasnik “The Purr Music” etikete. U DJ-ing i producentskom svetu je više od decenije. Pored objavljivanja traka na svojim etiketama, njegova muzika našla se i na Offsite Rec-u, ICONYC-u, Maintain Replay-u, Rezongar Rec-u, Acuna Boyz-u i drugim izdavačkim kućama. Nekoliko puta je bio na Beatporti Traxsource listama top 100.

Nemanja Joksić, poznatiji kao Nemo u muzičke vode uplivao je još kao tinejdžer, a DJ-ingom i
produkcijom se bavi skoro 3 godine. Na njegovim setovima čućete progressive house i melodic techno sa primesama indie dance-a. Iza sebe ima i dva uspešna izdanja. Jedno na etiketi I Am Different pod nazivom Hare Hare, koju su podržala svetska imena progressive house-a. Drugo izdanje, pod nazivom Finally, izdao je za Evitative Records i ono je dostiglo 59. mesto na Beatport Top 100 Medolic House & Techno chart-u.

Nemo

Last, but not the least, Umique na žurkama preferira klasični i melodic techno, kao i indie dance – kako da đuska uz njih, tako da ih i pušta. Na klupskoj sceni ima izgrađeno ime, a od nastupa izdvaja
ovogodišnji Exit, kao i nastupe sa ekipom Night Shift organizacije, čiji je trenutno rezident.

Umique

Cena karte je 500 dinara, a Covid-19 propusnice su obavezne.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten