U KLUB DOT PONOVO STIŽE LENZMAN ISPRED SVOJE ETIKETE THE NORTH QUARTER

I ove sezone nastavljamo da širimo pozitivne drumm and bass vibracije u klubu DOT!

Roll the Drums ekipa će jednu od najpozitivnijih žurki prošle sezone ponoviti na samom početku nove. Ovog puta Lenzman dolazi ispred svog novooformljenog lejbla The north quarter uz pojačanje Supmorphic-a i MC Dan Stezo-a!

Posle šest godina saradnje sa prvobitnom etiketom Metalheadz i izgrađene reputacije kroz stalan izraz Soulful Drumm & Bass-a Lenzman će započeti novo putovanje kroz lanisranje sopstvene etikete. The North Quarter, ime je dobila po kraju gde je odrastao, biće etiketa koja će potpisivati kako njegovu produkciju tako i muziku umetnika istomišljenika koji dele ljubav i posvećenost svim soulful stvarima. Iako postoji samo godinu dana etiketa je već osvojila srca mnogih i dodatno razvila ukus i znanje raznovrsnosti unutar spektra Drumm and Bass-a njenog vlasnika. Umetnik poznat po svom emotivno bogatom i dubokom načinu prenošenja Hip Hop, Soul i Jazz melodija, Lenzman se ne plaši da dodirne publiku sa svojim nekompromisnim sirovim i iskrenim live nastupima.

Predstavljamo vam našeg najsvežijeg gosta: Submorphics je svoje ime  izgradio sa dubokom, emotivnim i nostalgičnom a ipak muzikom koja je ispred našeg vremena. Trake popout “Summer Soul”, “Organ Grinder (Calibre Remix)”, “Higher Ground ft. T.R.A.C”, „Burning Love”, „Long Been Gone”, „The Divine ft. Jenna G“ and “Lost in the Lights ft. Christina Tamayo” su doživele  “extensive play” na BBC 1 radiu, Apple Beats 1 radiu i u klubovima širom sveta.

U 2014. godini objavljuje široko priznati „Burnside Park“ EP za Liquid V etiketu za kojim ubrzo izlazi i njegov prvi singl za SGN:LTD. Od tada sarađivao je sa mnogim izvođačima u raznim projektima uključujći remiks Lenzmana Looking at the Stars Remix EP za Metalheadz. Od 2016. godine Submorphics je nastavio sa svojim melodičnimnim neo-soul drumm’n’bassom što mu je donelo pojavljivanje na Future Sound Of America albumu u izdanju etikete Hospital records, saradnju sa Lenzmanom na naslovu Bayview za The North Quarter i

treće izdanje za SGN:LTD u formi EP-a pod nazivom Without You. Ovim izdanjem Submorphics se publici predstavio dubljim i sintetičkim tonovima kao i zasićenijim i futurističkim melodijama.

Lenzman je već široko poznat domaćoj publici obzirom kakav je utisak ostavio prošle godine u klubu DOT. Oduvek dosledan sebi, nikada povučen masom i trendovima, Lenzman nastavlja da ističe svoje prednosti – oštro uho za semplove. Ovaj muzičar bez premca svojim  konstantnim radom sa pevačima i kolegama muzičarima dokazuje svoju ljubav i predanost zvuku, gruvu i idejama.

Prebukiranog rasporeda Lenzman se može videti kako nastupa na prestižnim festivalima i klubovima od Londona do Bogote i nazad. Umetnik koji se nikada nije plašio da  ostavi srce za DJ pultom, nastavlja da gura svoj jedinstveni brend u Dram n bass-u.

Lenzman će u Beogradu nastupiti uz MC-ja Dan Steza, momka koji je pravi lirički genije, a kaže da inspiraciju pronalazi u hiphopu ranih 90ih.

Domaću podršku ovom neprikosnovenom umetniku pružiće Roll the Drums ekipa, organizacija koja se bavi održavanjem likvid dnb zvuka u Beogradu i Srbiji. Kroz produkciju, žurke, mikseve i radio emisije šire svoj uticaj ovog zaraznog zvuka.

U petak će ih predstavljati Džonižda, Rim Runner, Bitz i Don Dada.

Roll the Drums:
mixcloud.com/dzonidza
soundcloud.com/djordjebitz
soundcloud.com/rimrunner
soundcloud.com/don-dada

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten