Let’s Mix It postava u DOT-u: Lanna, Pao Pausto i The+

Let’s Mix It žurku u DOT-u ovog vikenda smo prebacili za petak, 17. decembra, kada ćete imati priliku da slušate neke od najperspektivnijih mladih DJ-eva kod nas. To su: Lanna, Pao Pausto i The+.

Prošlogodišnja drugoplasirana Let’s Mix It takmičenja, petnaestogodišnja Lanna je Novosađanka čiji setovi obiliju melodic techno i progressive zvucima. U slobodno vreme eksperimentiše i sa minimal, deep, tech house setovima; bavi se i produkcijom, a najveća želja joj je da bude najmlađi producent na Beatport-u.

Lanna

Mladi Beograđanin, Pao Pausto, završio je muzičku produkciju na SAE institutu. Za vreme karantina svakodnevno je puštao live setove na društvenim mrežama kako bi održao u ljudima iskru slobode i nadahnuća, koju smatra izrazito bitnom u stvaralaštvu, te muzici. Njegovi setovi su fuzija više žanrova sa akcentom na techno zvuk, s obzirom da preferira lejblove poput Drumcode-a, Truesoul-a, IAMT-a, Terminal-a i Codex-a.

Pao Pausto

Dragoslav Dimitrijević, aka The+, svoju DJ karijeru započeo je 2017. godine u Novom Sadu. Vice pobednik je poslednjeg Let’s Mix It takmičenja, a zapažene nastupe imao je na nekim od najvećih festivala i klubova u zemlji – od Exita i Dev9t-ke, do Barutane i Tunnela. Autentičnost njegovog zvuka krije se u mešavini house-a i techno-a, koji su isprekidani acid-om i break beat-om.

The+

Žurka traje od 23 do 05h. Cena ulaznice je 200 dinara, a covid propusnice su obavezne.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten