Tradicionalni No Fckn Mercy ovog petka u klubu DOTTradicionalni No Fckn Mercy party očekuje nas u petak 29. marta u klubu DOT. Kao i uvek do sada, ovaj serijal sinonim je za rođendanske žurke di-džeja Samira Mutapčića aka sam.Luda-e, kada će klubom ovladati nemilosrdni minimalistički ritmovi, dok će se za pultom smenjivati ključne figure domaće andergraund scene – Luka Vuković, Milovan Stojanović, Aleksandar Shek Ilić, kao i slavljenik lično.

Slavljenik Samir Mutapčić aka sam.Luda pronalazi se u minimal i tech zvuku, kroz koji provlači različite podžanrove house i techno pravaca. Njegovi setovi odišu neverovatnom energijom, koja širi neizdrživu potrebu za đuskanjem. Samirova ljubav prema elektronskoj muzici, prepoznata je od strane publike, te je zadobio velike simpatije svih klabera koji su veče, uz njegovu muziku, proveli na dancefloor-u.

Luka Vuković iz 031 Republic-a, koji su domaću klupsku scenu osvojili jedinstvenim stilom miksanja, ogromnom harizmom i pozitivnom energijom. Lukino izvođenje demonstrira njegov muzički talenat i njegov poseban stil, koristeći dosta perkusija i bass linija. U njegovim di-džej setovima mogu se čuti zvuci koji su mešavina deep house-a, house-a, tech-house-a, techno-a, groove zvuka i jazz-a. Luka je pokazao i svoje produkcijsko umeće kroz najsitnije detalje i mikro poteze koji se mogu čuti na njegovom EP-u za srpski brosh records, kao i u doprinosu za kompilaciju istog lejbla.

Milovan Stojanović je introvertni stvaralac sa fokusom na muzičku produkciju. U stalnoj potrazi za novim i autentičnim zvukom, trudi se da ostavi trag kroz žanrove poput minimala i micro house-a. Muzički pravci koje propagira mogu se čuti na njegovim izdanjima potpisanim za srpski Brosh Records i slovenački Kanja RecordsMilovan je nastupao po raznim beogradskim klubovima, kao i na najvećim festivalima u zemlji – EXIT-u i Lovefest-u. Kada se nađe za di-džej pultom, njegovi setovi odišu prepoznatljivim izborom muzike, savršenom tehnikom miksanja i energičnim odnosom sa publikom.

Alexandar Shek Ilić je od detinjstva gajio ljubav prema muzici. Njegova prva poseta EXIT festivala davne 2000. godine inspirisala ga je da uplovi u vode di-džejinga. Usledila su i prva gostovanja po klubovima i festivalima. Nastupao je na prestižnim festivalima poput EXIT-a, 3D Fest-a, Revolove-a, Grendland Festa, Summertime Festa,Yug Festivala i mnogim drugim. Sarađivao je sa imenima kao što su Dejan Milićević, Kristina Lalić, Marko Milosavljević, Marko Nastić, Goya, Lea Dobričić, Kristijan Molnar, Fakir, sam.Luda, Eric Entrena i Synthek. Jedan je od organizatora elektronskih dešavanja pod imenom ELETRONIKA, a muzički pravci koje preferira u svojim setovima su tech house i techno.

Ulaz je 300 dinara celu noć.Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten