Marko Milosavljević ovog petka u klubu DOTMarko Milosavljević, miljenik domaće publike i jedan od di-džejeva sa najvećim brojem gigova godišnje, nastupiće u petak 19. aprila u klubu Dot, uz rezidenta Beat organizacije, M.U.T.O.R-a, i MIJU.

Marko Milosavljević je poznat kao strastveni kolekcionar ploča, koji ima pozamašnu zbirku vinila – kako elektronske muzike, tako i iz drugih žanrova, poput džeza, soula, fanka, diska i bugija. Kao veliki poštovalac sintisajzera, klavira i ritam mašina, konstantno eksperimentiše i istražuje nove forme alternativne muzike. U karijeri dugoj preko 15 godina, Marko je nastupao na najvećim festivalima i u klubovima širom Srbije i regiona, kao i u Evropi i Kanadi. Bio je menadžer prve domaće tehno etikete „Recon Warriors”, kao i pod-etiketa „Recon Light” i „Traffica“, koje broje više od 50 izdanja. Produkcijski debi imao je na kompilaciji radija B92 „Belgrade Coffee Shop” 2006. godine, a kasnije i na holandskim izdavačkim kućama „Luxaflex” i „Shadowfax”, kao i na etiketi „Jesus Loved You”.

M.U.T.O.R je više od 18 godina prisutan na domaćoj sceni, pod raznim pseudonimima. Njegovi setovi se uglavnom baziraju na hausu i fanku. Nastupao je u skoro svim beogradskim klubovima, kao i na najvećim domaćim festivalima, a binu je delio sa stranim izvođačima kao što su Sebastian Leger, Alton Miller, Brigado Crew, Darren Emerson, Kydus, Blacksoul, Thyladomid, Undercatt.

MIJU je devojka sa trenutnim prebivalištem u Litvaniji. Pasija joj je spajanje zanimljivih bitova i melodija eletronske muzike, od brejkbita, minimala i esida, preko tek hausa i hausa. Voli da spaja nove i stare trake i na taj način svojoj muzici daje novi i pomalo neočekivani ton. U glavom gradu Litvanije, Viljnusu, rezident je u klubovima Paviljonas, Deveti i Drops.Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten