Drill-ov party „Musique Pour La Drogue“ u DOT-u

Drill je brend koji su osnovala dva mlada beogradska umetnika i vizionara, Marko Stepanović i Krsto Ristivojević. Kreiran je sa svrhom da podeli svoju autentičnu ideju i inspiriše ljude svojim stvaralaštvom kroz muziku i vizuelne umetnosti.

Drill ekipa u saradnji sa klubom DOT, u petak 3. maja organizuje „Musique Pour La Drogue“ događaj, gde će uz program hipnotičkih, nemilosrdnih i psihodeličnih umetnika, klaberima pružiti atmosferu čiste klupske anarhije i stanje dubokog trensa. Te večeri, u Dotu će nastupiti: Cuban Chamber of Commerce, Dondolan i Dooban X, Extremely Rare & Fikol (hybrid set), Yasuke i DJ Spodoba.

Dooban X je di-džej koji publici predstavlja techno koji udara, lupa i koji je posvećen podijumu za igranje – od tvrdog techno-a, preko plemenskih zvukova koji podsećaju na house i trance-a iz 90-ih, pa sve do industrial-a i EBM-a. Budući da gaji duboku strast prema kinematografiji, njegovi setovi su često obogaćeni motivima iz filmske muzike. Dooban X je jedan od osnivača Kolektive Base-a, muzičkog kolektiva iz Beograda, koji čine petoro di-džejeva, producenta i zaljubljenika u muziku. Prošlu godinu obeležio je događaj u legendarnoj beogradskoj techno katedrali – Drugstore-u, pod nazovom Trial by Fire.

Dondolan se izdvojio svojim nastupom na beogradskom krovu pod nazivom Shibanje. Najmlađi je član Kolektiv Base-a, a imao je prilike da nastupa na Insolence žurci u Drugstore-u i Dev9t festivalu. Sebe opisuje kao izgubljenu dušu koja publiku vodi na putovanje kroz beskrajne vremenske zone koje odzvanjaju sa nepristojnim retro trance gruvom.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten