Kompletiran lineup za poslednje veče maja

Producentkinji, di-džeju i vlasnici Abracadabra lejbla – Blond:ish, koja nam u Barutanu donosi zvuk i energiju žurki sa popularnog „belog ostrva“ i južnoafričkom dvojcu Black Motion, poznati po vokalistima i klavijaturistima na sceni, koji pružaju podršku njihovom di-džej i perkusionističnom nastupu, poslednje večeri maja pridružiće se DJ Eye, jedan od predstavnika generacije koja je začela beogradski klabing, kao i Roxa – mladi i perspektivni predstavnik nove generacije domaće elektronske scene.

Nabavi svoju ulaznicu klikom na link : http://tiny.cc/uol66y

DJ Eye je svoju karijeru započeo 90-ih godina prethodnog milenijuma, puštajući soul, hip hop, funk, disco i early house u Mažestiku. Imperativ je uvek bio dobra zabava uz kvalitetnu muziku. Pojavom kluba Soul Food, krenuo je serijal žurki koje su u mnogome oblikovale house zvuk Beograda privlačeći pozitivnu energiju ljudi. DJ Eye bio je jedan od prvih koji se odvažio da iskoči iz krutih trendova. Cela ta energija se prenela i na Industriju – prvi pravi anderground klub na ovim prostorima. Tada počinju gostovanja stranih di-džejeva i bendova koji su svaki na svoj način obeležili svoj boravak u Beogradu, a među kojima su se našli i The Prodigy, Moby, Laurent Garnier, Laidback Luke, Scan X, Llorca, Marshal Jefferson, Bob Sinclar, Silicone Soul i mnoštvo drugih. DJ Eye je u to vreme imao je rezidenturu u skoro svim popularnim beogradskim klubovima, kao što su: Buha, Omen, Soul Food, Bitef, Industrija, 4 Sobe, Andergraund, Magna House. Posle toliko godina u klabingu, za DJ Eye-a i dalje suština ostaje ista: pozitivne vibracije i kvalitetna muzika koja će vam napuniti baterije bez obzira da li igrate do poslednjeg atoma snage ili pijuckate piće sa društvom.

Predstavnik mlađe generacije domaće elektronske scene, Roxa, prepoznatljiv je po jedinstvenom stilu – fuziji deep housetech house i techno zvuka, koji nailazi na sve veću podršku publike. Nastupao je širom Srbije i Crne Gore, a stejdž je delio i sa velikim imenima svetske elektronske scene poput Stephan-a Bodzin-a, Marco-a Faraone-a, Deborah-e De Luca-e, Matadora, Lehara i mnogih drugih. Pored di-džejinga, Roxa se intenzivno bavi i produkcijom, a svoj prvi EP Gorilla Groove objavio je za rusku izdavačku kuću Baikonur Recordings, koji su podržali Jamie JonesPaco OsunaDarius SyrossianLatmunMarco CarolaLuigi Madonna i Joseph Capriati. Jedan je od kreatora serijala žurki Bom Som u Beogradu, a ono što uskoro možemo očekivati od ovog mladog umetnika je izdavanje drugog EP-a pod nazivom Hood Style, kao i objavljivanje singla za Minimalism Records.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten