Repriza Nove godine u DOT-u, uz Bleach x Dirty SoundZ žurku!

Bleach agencija kreće na svetsku turneju iz Beograda 

Beogradski techno epicentar, klub DOT, proslaviće reprizu Nove godine uz hipnotišući zvuk kolektiva Dirty Soundz i lansiranje nove platforme – Bleach! Za putovanje od micro do groovy housea biće zaduženi Dirty Soundz osnivači i rezidenti Battric & MIVU i dvojac 031 Republic. U isto vreme, ovo će biti i početak svetske turneje agencije Bleach, koja će, nakon Beograda širiti dobru muziku i energiju po top klubovima sveta, od Berlina i Ibize do Bangkoka i Tokija. Karte će biti dostupne na ulazu kluba po ceni od 500 dinara.

Battric & MIVU osnivači kolektiva DIRTY SoundZ i vlasnici etikete Verbreiten Rec važe za najzauzetije domaće producente, sa izdanjima za vrhunske labelove Metroline Limited, Inwave, Baile Musik, Melotherapy i mnoge druge. Poznati su po zaraznim beatovima i ekstatičnoj atmosferi na gigovima. 031 Republic dvojac koji čine Luka Vuković i Ivan Radojević, među najpoznatijim su domaćim micro house artistima.

Bleach je nova agencija bazirana u Aziji a specijalizovana za integrisane komunikacije, evente i turneje artista. Agencija je nedavno otpočela operacije širom sveta, i tim povodom kreće na svetsku turneju. Bleach je osnovala Gorana Romčević, event ekspert sa više od 15 godina iskustva i nekadašnja direktorka komunikacija Epizode festivala u Vijetnamu. Gorana je internacionalno prepoznata po kreiranju kompleksnih komunikacijskih kampanja i vođenju najnaprednijih azijskih muzičkih projekata. Nakon hendlovanja brojnih klijenata u njenom rodnom Beogradu i uređivanja časopisa Urban Bug, Gorana je preuzela renomirani klub GLOW u Bangkoku, a u Epizode je bila odgovorna za brzi rast festivala i internacionalnu brand ekspanziju hendlujući globalni PR, promo turneju u 25 gradova u Aziji i regionalne DJ bookinge. Među prvim Bleach klijentima nalaze se francuski masteri Yoyaku, poznati festival iz Sidneja Subsonic i novi event koncept Cymatiks, čiji su osnivači Agents of Time. 


Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten