Specijalno tehno veče u DOT-u: Lag i RanchaTek

Predstojeće subote, 30. oktobra mnogi će obeležiti Noć veštica, a mi ćemo imati tehno specijal – mastere ovog žanra, Lag-a i RanchaTek-a.

Ukoliko je neko sinonim za anderground tehno u Srbiji i na Balkanu, onda je to Lag. Ovaj novosadski DJ i producent, artistički je sazreo pod okriljem klasičnog muzičkog obrazovanja, ali i uticaja panka. Samim tim, žanrovsko eksperimentisanje nije mu nepoznanica – može se reći njegov je pečat. Od lokalnih klubova do svetske elektro meke, Berlina, Lag je utabao svoj klupski i festivalski put. Njegovi setovi iznova oduševljavaju publiku, sa svakim priređujući istančano muzičko putovanje. Lagove trake objavljivali su lejblovi poput MORD-a, THEM-a i Elements-a, između ostalih.

Drugi artist ove subote za DJ pultom biće RanchaTek. DJ, producent i osnivač etikete, poznat je po specifičnom zvuku melodijskog tehna. Njegove numere Colombiana i On the Floor zauzele su 1. mesto na Traxsource-u, a Islas Baleares 2. Bio je uvršten među 15 najboljih DJ-eva na Balkanu, od strane Mixmag-a. Nastupao je u skoro svim većim noćnim klubovima i festivalima u Srbiji i inostranstvu u Bugarskoj, Austriji, Makedoniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Češka, Holandija, Nemačka, Slovačka, Brazil itd. Na DOT-ovoj žurci od njega možemo očekivati samo nezaboravan provod.

Imajte na umu da je naše trenutno radno vreme od 21-01h. Znamo da to nije tipično klupsko vreme, ali bi nam veoma značilo da nas podržite dolaskom na žurku 30. oktobra, ali ne samo nju, već i Cherry on top prethodne veče.

Na ulazu u klub potrebno je da na uvid pokažete nešto od navedenog: potvrdu o primljenoj drugoj, odnosno trećoj dozi vakcine, negativan pcr test ne stariji od 72 sata, negativan antigenski tekst ne stariji od 48 sati, potvrdu o preležanoj bolesti covid-19 ne stariju od 7 meseci.

U ovim turbulentinim vremenima, vašem omiljenom beogradskom klubu nije lako, ali mi ipak ne prestajemo sa radom. Uprkos svemu. Tu smo za vas.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten