Holandska house zvezda William Djoko stiže u DOT

Zabeležite u svoje rokovnike i kalendare subotu 13. novembar, jer vam priređujemo nešto posebno. Holandski DJ i producent William Djoko naći će se za DJ pultom u DOT-u, uz zna se – domaću podršku.

William-a prati opravdani hajp. U njegovoj prirodi je pokret, pa je tako pre karijere DJ-a profesionalno trenirao ples. Ovu energiju svaki put prenosi i na publiku, unoseći svojim house i techno setovima posebnu notu. Ukoliko već niste, obavezno čekirajte njegov singl “OMG”, koji je izdao za njujorški lejb Strictly Rhythm, a koja ga je vinula među vrhove elektronske muzike.

Pored nastupa na velikim evropskim i svetskim festivala, on je i rezident kultnog amsterdamskom kluba Trouw. Čest je i u klubovima poput Concrete-a u Parizu, Warehouse-a u Mančesteru i londonskog Printworks-a, kao i na legendardnoj terasi Circoloco-a u DC10 na Ibici.

Domaću podršku pružiće Marquez V., Luton i Danilo Kas.

Marquez V. je alijas DJ-a Marka Vukovića. Setovi ovog muzičkog selektora sadrže sve – od pravog izvornog funk-a i soula, pa do disco-a i acid jazz numera.

Pored Marquez-a, za DJ pultom biće i mladi Luton, čiji se setovi baziraju na različitim stilovima house muzike.

Last, but not the least – tu je i Danilo Kas koji pripada novoj generaciji di-džejeva koja prevazilazi žanrovske i stilske podele, uz dinamične setove koji se kreću od funk-a, soula, i house-a do eklektičnih i plesnih klupskih numera.

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten