Profond Showcase #007 present DJ Predragović

Profond showcase u četvrtak 21. decembra u klubu DOT predstavlja jednog od pionira domaće elektronske scene di-džej Predragovića.

Aleksandar Predragović je di-džej i producent koji dolazi iz Švedske. Svoje prve muzičke i di-džej korake napravio je u Srbiji. Tokom svoje karijere duge preko 20 godina saraćivao je sa mnogo umetnika a u Malmö  je organizovao žurke gde se uvek trudio da predstavi nekog di-džeja iz Srbije. Aleksandar je imao i svoj label Proloop Recordings koji je izdavao trake mnogih domaćih producenata ali iz cele bivše Juge. Stilovi elekronske muzike koji ga karakterišu su fuzija melodija upakovanih u dubok i masan tek house.

PROFOND /pʀɔfɔ̃, ɔ̃d/ je novi rastući brend, čiji je cilj ostvarenje u nekoliko različitih aspekta, dok su primarni booking agencija i record label. Neguje kvalitetan house zvuk u svim svojim formama. Sastoji se od pet članova, zajedno sa preko dvadeset godina iskustva kako na domaćoj tako I na internacionalnoj sceni. Različitog su životnog doba a samim tim i razlicitih muzičkih žanrova sa kojima u potpunosti individualno mogu da odgovore na svaki naredni izazov.

Lineup


Predragovic
Mark Myself
Shon
Boskovic
Nick Olla

Newsletter

Unesite svoju e-mail adresu ispod da biste se pretplatili na naš bilten